Αντισώματα στην Παραπληροφόρηση

Μαθαίνουμε εξ αποστάσεως με Ασφάλεια

Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Συνέδριο στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου Κύπρου – CYberSafety» | Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 |  19:00 – 21:00

Εισηγητής ο Δρ. Θανάσης Χατζηλάκος, Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Αλήθεια: Από το ‘πού είναι’ στο ‘πώς την αναζητώ’. Η πρόκληση της παραπληροφόρησης στο Διαδίκτυο».

Στο συνέδριο θα μιλήσει και ο Άρης Λούβρης, Εθνικός Συντονιστής της Ελλάδος για το eSafety Label με θέμα: «Καλές πρακτικές για γονείς, αναφορικά με την ασφαλή αξιοποίηση του Διαδικτύου κατά την #εξαποστάσεως #εκπαίδευση».

Το συνέδριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών προδημοτικής, δημοτικής & μέσης εκπαίδευσης με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την πλοήγηση των παιδιών τους στο Διαδίκτυο. Θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων κ. Λοΐζος Γιάσουμας και η Διευθύντρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου (ΠΙΚ), Δρ Αθηνά Μιχαηλίδου. Η Παναγιώτα Χατζηττοφή, Λειτουργός του ΠΙΚ, θα παρουσιάσει το Έργο CYberSafety.

Συνδιοργανωτές:

Παγκύπρια Σχολή Γονέων και Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου.

Leave a Reply