Αντισώματα στην Παραπληροφόρηση

Ημερίδα για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (9 Φεβρουαρίου 2021), διοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, Ημερίδα, με θέμα: «Μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο» (“Together for a better internet”). Την Ημερίδα, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), με την υποστήριξη των εταίρων του Ευρωπαϊκού Έργου: Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου – CΥberSafety, καθώς και της Εθνικής Στρατηγικής για ένα Καλύτερο Διαδίκτυο για τα παιδιά στην Κύπρο. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, για ευνόητους λόγους ασφάλειας και υγείας, εξαιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών, που προκύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού.

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021 |  11:30 – 13:00

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει ο Δρ. Θανάσης Χατζηλάκος, Καθηγητής Πληροφοριακών Συστημάτων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και Οµάδα Νέων CYberSafety Youth Panel, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα: Αντισώµατα στην Παραπληροφόρηση.

Η Διαδικτυακή Ημερίδα απευθύνεται σε μαθητές/μαθήτριες όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (Ε΄ και Στ΄ Δημοτικού, Α΄, Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου/Τεχνικής Σχολής), καθώς, επίσης, σε εκπαιδευτικούς, γονείς/κηδεμόνες και φορείς χάραξης πολιτικής για το Διαδίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα.

Leave a Reply